maanantai 10. marraskuuta 2008

valmista!

Tiedätteko tunteen, että on omasta mielestään tehnyt vaikka mitä, mutta ei ole kuitenkaan saanut mitään valmista aikaiseksi? Minua on vaivannut mainittu tunne jo jonkin aikaa, kunnes tänään päätin kuvata asioita, joita on viime aikoina valmistunut. Ja onhan sitä valmista tullut. Tässä esittelyä:

-VIRKATTU KAULAHUIVI-
ohje: omasta päästä pylvästä ja kiinteää silmukkaa
lanka: tee tee:n alpakka
koukku nro 4

Kaulahuivi on itseasiassa tarkoitettu yhdistettäväksi lilaan neuleeseen ja turkoosiin trikoopaitaan, mutta meneehän se tämänkin takin kanssa. Lanka on ihana pehmeää!



-REVONTULIHUIVI-
ohje: tämä
lanka: Noro Kureyon Sock Yarn
puikko nr. 5

Revontulessa riitti kyllä alussa haastetta. Aloitin ja purin noin kuusi kertaa, mutta periksi ei annettu ja lopputulokseen olen niiiiiiin tyytyväinen: ) Tein mallista Susun neuvoilla hieman
pienemmän ja se sopiikin tämän takin kanssa paremmin.


Yksityiskohtakuva samaisesta huivista. Tässä langassa tuo värien liukuminen tapahtuu niin kauniisti. Väritkin sattuvat olemaan kaikki lempivärejäni.


-IRTOKALULUS-
ohje: muokattu Mekun ohjeesta
lanka: NORO Silk Garden Lite
puikot nro 5



Tämä kauluri on alkuperäiseltä idealtaan Mekun. Olen sitä vähän muokannut oman oloiseski ja vaihtanut kiinnityksen hakaneulaan. Tätä on kätevä käyttää sisällä neuleen päällä tai vaihtoehtoisesti takin päällä. Värit ovat taas Noromaisen ihanat!


-VIOLETIN KAULURI-
ohje: Violet
lanka: Naturwollea Vihreästä Vyyhdistä
virkkuukoukku nro 7

Tähän virkattuun kauluriin ihastuin heti varsinkin kun Violet sen niin houkuttelevasti videon avulla opetti. Kauluri on lämmin, helppotekoinen ja houkuttaa tekemään vaikka minkälaisista langoista.


Tässä sama malli. Lankana Freedom Spirit. Samasta langasta valmistui myös pipo esikoisen talvikäyttöön. Virkkaaminen ja neulominen jatkuu.....: )

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania töitä! Tuo lila viimeistelee sen virkatun kaulurin kivasti. Ja revontuli on just niin ihana kuin kuvittelin tuosta langasta tulevan! Tuota viimeistä kauluria minäkin suunnittelen, mut kun se pitää virkata...

viuhti kirjoitti...

Susu- Kiitos! Nyt vain ledikoukku käteen ja kaulurin kimppuun : ) Sinulta hankkimani ledikoukku ei koskaan päätynyt lahjapakettiin vaan esikoinen bongasi sen omiin virkkuutöihinsä.

Soile kirjoitti...

Kiitos tuosta kauluri-ideasta, laitetaan korvan taakse (sinne muitten joukkoon) hautumaan.