tiistai 25. marraskuuta 2008

Kissoja ja kasvua!

Näin nämä amaryllikset ovat päässeet kasvun alkuun! Ulkonakin näyttää valoisammalta lumen ansiosta ja kissakin miettii lähteäkö ulos kylmään vai jäädäkkö sisälle. Taseteille annoin ensimmäistä kertaa vettä, koska en halua niiden kukkivan liian nopeasti.


Tässä eräänä iltana minua kohtasi seuraavanlainen näky kun kiertelin sammuttamassa valoja. Kaksi karvaista jalkaa törrötti hyvin rennossa asennossa puusohvan reunalta.


Kissassa on kyllä kadehdittavaa sen totaalinen nukkuma-asentojen rentous : )


Jouluvalmistelut ovat täällä kovassa käynnissä. Ensimmäinen paketti lähtee heti joulukuun alussa Amerikkaan. Siihen onkin kerätty tavaraa jo pitkin syksyä. Ystävälle lähtevät mm. koolatuista langoista neulotut sukat. Hän vastavuoroisesti on lupautunut muistamaan minua omassa paketissaan KoolAid-juomajauheilla. Markkinoille on tullut täksi jouluksi Fazerin joulusuklaa piparinpaloilla. Se tuntuu loppuneen jo useammista kaupoista, joten tänään ostin levyn ja se lähtee maistiaisiksi Amerikkaan.

Neulonut olen niin , että kolottaa kädesta ja niskasta vetää : ) Sauvalenkki tekee kolotuksiin kyllä ihmeitä. En voi sille mitään, että kaikki hankkimani Noro-langat ( joihin olen tällä hetkellä täysin hurahtanut) huutavat päästä puikoille. Tämä haluaa kyllä koukulle. Huivia on ihasteltu jo muissakin suomalaisissa blogeissa. Huomenna suuntaamme esikoisen kanssa lomareissulle Tukholmaan!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä osaakin olla rento asento! Meilläkin rentoudutaan välillä yhtä makoisasti. Mukavaa matkaa!