tiistai 4. marraskuuta 2008

jännitystä ilmassa!

Olen vuosia( kymmeniä) sitten viettänyt vuoden USA:ssa aivan etelässä, syvässä etelässä. Siitä lähtien olen tavalla tai toisella seurannut ko. maan asioita ja tietenkin pitänyt yhteyttä siellä asuviin ystäviin. Nyt sitten huomaan selvästi jännittäväni huomenna ratkeavia presidentin- vaaleja. Eilinenkin ilta meni seuratessa ehdokkaista kertovaa dokumenttia niin YLE:n kuin FST:n puolelta. Ohjelmat tulivat vielä peräkanaa. Mielenkiinto säilyi kumpaankin, mutta kellon lähentyessä yhtä yöllä oli pakko antaa periksi. Huomenna aamulla kello soimaan aikaisin, että voin seurata ratkaisun hetkiä ( huomen aamulla klo 4 suomen aikaan saattavat h-hetket olla käsillä ) niin netistä kuin tv:stä. Go Obama go!!!!!!!!!

Ystävä oli tänään vierailulla. Esitteli mm. aivan ihania kirjontatöitä. Kertoi mukavia juttuja viime kesäisestä Kreikan matkasta ja suunnitteli tulevan kesän Kreikan matkaa. Oli todella mukava päivä fetapinaattipiiraan ja noin kuuden teemukillisen voimin. Kiitos M : )

Ja tietenkin katsoin YLEn aamu-tv tuunailun. Anu Harkki tuunaili villapaitoja uuteen uskoon. Odotan malttamattomana Harkin päätoimittajuutta Suuressa Käsityölehdessä. Anun jutut ovat mielestäni olleet hyviä - niin kirjat kuin lehtiartikkelitkin. Tuunailun tähtihetkiä olen kokenut ja katsellut Tukholman Nordiska-museossa muutama vuosi sitten järjestetyssä DoRedo- näyttelyssä. Pieni, kompakti näyttely, joka sai todella haukkomaan henkeä. Aiheesta on kirja, joka on käännetty myös suomeksi. DoRedo ajatuksiin pääsee tutustumaan täällä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon Obama! Minäkin olin myöhästyä töistä, kun piti se tuunailu katsoa ennen lähtöä. Harkin kässyohjeet ei tähän mennessä ole sytyttäneet mutta nyt on auton takaluukussa kassillinen vaatteita, jotka oli menossa UFFin laatikkoon ja nyt mä mietin et pitääkö ne hakea takaisin ja tuunata niistä jotain käyttökelpoista...

Anonyymi kirjoitti...

Sulla olisi haastetta blogissani!