keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Hiihtolomalla

Päiviä todella laskettiin hiihtoloman alkuun. Heti lauantaina suunnistimme koko perhe Helsinkiin ja päivä Tukholmassa risteilylle. Menomatka meni oikein leppoisasti. Tukholmassa heti muutaman tunnin sukulaisvisiitille ja lopuksi kaupungille perinteisille semloille eli jättilaskiaispullille. Semla olikin tällä kertaa vähän liian suuri, koska kerman määrä oli valtaisa. Ikuisena mantelimassafanina olin tietenkin iloinen siitä, että ruotsalaiset semlat ovat aina kyseisellä herkulla varustettuja - siis ilman hilloa. Paluumatkalla laiva keukkui aika tavalla ja maanantaina meni kotona keikkuessa ; ) Kipuapuvilla oli Susu tuliaisena menestys!

Uimahallissa köllimme koko perhe tiistaina. Tytöt hyppivät "plonkuilta", mies kellotteli lämpöaltaassa ja minä vesijuoksin. Pizzerian kutsu uimisen jälkeen oli niin houkutteleva, että ei auttanut muu kuin vastata siihen ; )

Puutarhahimo alkaa pikku hiljaa vallata mielen. Istutin syksyllä kukkasipuleita purkkeihin ja vein kylmäkellariin. Kukkimisen oli kaiketi tarkoitus osua keväämmälle, mutta nyt ilonamme kukkivat keltaiset krookukset ja punaiset tulppaanit. Kellari ei näköjään ollut tarpeeksi kylmä, mutta mukavaahan kukista on nauttia nytkin. Nyt aamiaiselle ja pulkkamäkeen!


Ei kommentteja: