tiistai 20. tammikuuta 2009

Voihan baskeri!

Ihailin Susun baskeria, joka oli vielä valmistettu lempilangastani Norosta. Mutta minua ei ole baskerintekotaidolla siunattu! Olen neulonut jo kaksi baskeria, joista kumpaakaan en voi kuvitella käyttäväni. Säästän teidät jopa kuvilta, jotka näyttävät siltä kuin päähäni olisi vetäisty uimalakki : (
Baskerinteon tarkoituksenahan oli se, että nykyään lyhyt hiusmallini saisi baskerin sisällä sen tarvitsemaa tilaa ja ilmavuutta. Tavallisen pipon kun puen aamulla päähäni niin hiuksistani ja ilmavuudesta ei voi puhua samassa lauseessakaan, kun saavun töihin. Eli purkuun menee tämä toinenkin baskeritekele. Olisikohan kolmannen yrityksen seurauksena täydellinen baskeri vai täydellinen floppi. Saa nähdä!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä välitä - Se mun baskeri näytti kuvassa ihan hyvältä, mutta äidille se oli JÄTTIMÄINEN. Lauantaina se oli liian pieni. Eli purkuun menee jo toista kertaa kun totesin etten sitä itsekään tule käyttämään...
Kyllä sä nyt varmaan pääset flunssastasi kun saatii Obama valtaan!

viuhti kirjoitti...

Kiitos Susu lohdun sanoista! Puran sen viimeisimmän uimalakin ja neulon vähän isomman. Koin ihmeparannuksen eilen illalla klo 19.00 ; )

Anonyymi kirjoitti...

On se niin väärin, että joillekin sopii päähine kuin päähine ja hiukset pysyvät pöyheinä. Minä kun laitan minkä tahansa päähäni, on tuloksena lättänä ja sitäpaitsi sellaista hattua/lakkia/pipoa ei ole keksitty, mikä onnettomaan pallinaamaani sopisi.

Ihania baskerimalleja ja lankoja niihin olisi, muttei minulle ole niistä mitään iloa. Rakastan talvea ja pakkastakin saa olla, kunhan tarkenisi paljain päin.
No, aamulenkillä pidän pipoa, silloin on pimeää, eikä kukaan tunne...

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos avusta! Jo aukesi virkkausmalli kun oikeasta päästä aloitin... 11 kerrosta jo eikä malttais lopettaa. Mukavaa viikonloppua!