tiistai 23. joulukuuta 2008

Joulurauhaa!


Joulurauhaa toivottelen tämän eilen valmistuneen jouluseinävaatteen myötä. Ostin kankaan Tukholmasta viime kesänä ja tuoltahan se on kaapista huudellut pitkin syksyä, että ompele minut! Eilen sitten verhojenompelun, tuolien joulupäällystämisen ja tyynytuunausten ohessa päätin vastata huutoihin ja tein myös seinävaatteen. Tuo eilinen on kyllä niin minua! Voi mennä aikoja, etten lopsautua korvaani pitäisiköhän tuokin tehdä-asioille, mutta sitten kertarysäyksellä ja yleensä viime tipassa ; ) tulee tehtyä yhtä sun toista.




Tämä kangas on pitkällisen ostoharkinnan tulos. Tukholman Åhlens tavaratalo on myynyt sitä useamman vuoden ajan. Kangas on nimeltään Tomteboda ja viime kesäisellä matkallani se oli kangasalessa ja silloin ostin tämän palan. Värit ovat hyvät, monta eri vihreän ja punaisen sävyä. Kaupunkimaisemasta tulee väistämättä mieleen Tukholman vanha kaupunki ja tontut ovat niin persoonia!


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää ja leppoista ja iloista joulua sinulle, Viuhti, ja perheellesi!

Ihanat tonttukankaat, takuulla hauskat seinällä.

Joulurauhaa Enolaankin!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat jouluverhot! Toivottavasti joulunaika oli rentouttava ja rauhallinen.

Anonyymi kirjoitti...

Löytyisköhän apua Enolasta. Olisikohan jäljelle jäänyt yhtään petroolia Alpaca Silk -lankaa? Olisi yhteen huivinreunukseen tarvetta...
Työn iloa toivotellen ja tapaamista (to?) odotellen...