keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Jouluista Tukholmaa!



Tukholman matkan päätarkoituksena oli tavata rakkaita sukulaisia, viettää mukavaa lomasta esikoisen kanssa ja tutkailla jouluista Tukholmaa. Perinteiset joulumarkkinat kiersimme. Kuva vanhasta kaupungista ja sen jouluisista kojuista. Kunsträdgårdenin joulumarkkinoiden paras anti oli paistetut silakat näkkileivän päällä nam : ) Kuninkaallisilla hevostalleilla ja Skanssenilla olisi myös ollut joulumarkkinat, mutta ne jätimme väliin.




Päivittäin kävelimme n. kuusi tuntia eli kuvan kaltaiset välipalahetket olivat enemmän kuin tervetulleita. Tässä herkutellaan Chokladfabrikenissä.




NK:n jouluikkunat pitää aina käydä katsastamassa, jos on Tukholmassa jouluaikaan. Tänä vuonna teema olikin aika mieluinen - itse tekeminen ja käsityöt!





Niin...näitä kukkakauppoja ja kauppojen edustalla olevia kasveja en pysty vastustamaan! Muutamissa lankakaupoissakin kävin, mutta ainoatakaan lankaa en ostanut. Mitä mielenlujuutta!




1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Upeita tunnelmakuvia! Ja ihailtavaa luonteenlujuutta olla ostamatta lankaa - multa ei olis onnistunut... Tulethan kippailemaan huomenna? Mä meen ensin Tilkkukillan näyttelyyn ja sit KIPpaileen. Toivottavasti tavataan Figarossa!